Welkom

Welkom op de blog van Indira. Hier vertel ik regelmatig wat mij bezighoudt in de danswereld. Ik heb mijn eigen dansschool ID Dance, geef regelmatig workshops, doceer dans aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen en coördineer de Dansplus-klas bij de Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen. Daarnaast ben ik al jaren gelukkig getrouwd en moeder van drie bloedjes van kinderen.

zondag 23 september 2012

IDE en ID Dance Day & Dansweek Gelderland


Over 2 weken is het weer zover; de Dansweek Gelderland. We werken met ID Dance er al jaren met veel plezier aan mee. Vaak met leuke optredens in en om Arnhem maar ook altijd met wat leuke acties in en om de dansschool. Zo ook deze dansweek.

We openen vrijdag 5 oktober met een IDE; inmiddels onze 7e alweer. Een ongekend breakdance event en volgens mij vrij uniek. Inmiddels heeft ID meer dan 100 b-boys en -girls op les en die laten graag hun kunsten zien. Een IDE geeft is hier de juiste plek voor. Onze eigen DJ JOENIS verzorgt de breaks en beats en de boys van jong en oud ‘battlen’ tegen elkaar.



Spannende verrassing van de middag is een optreden van onze nieuwe ‘mini-crew; MINDBREAKERZ. Zij zullen hun kunsten niet alleen tijdens de verschillende battles laten zien maar zij verzorgen ook een gastoptreden.



Dan net uitgerust van de IDE, start de zaterdagochtend 6 oktober alweer met volop DANS plezier tijdens de eerste lessen van onze ID Dance Day. Ook nummer 7 op rij. Van vroeg (09.00 uur!) tot laat worden er verschillende workshops gegeven. Peuterdans voor de allerjongste dansers gevolgd door een reis in de danswereld; Bollywood, Z umba, hiphop, capoeira, jazz, modern, klassiek, breakdance en funky jazz…kortom voor ieder wat wils. Tussendoor treden er verschillende groepjes op en de dag wordt afgesloten met de befaamde ID Dance Battle; In een minuut je kunsten laten zien, alleen of met een groepje! Met natuurlijk een deskundige jury en leuke prijsjes.

Dus fit en enthousiast het weekend in, tot dan?      

Geen opmerkingen:

Een reactie posten